FAQ

Ofte stillede spørgsmål?

KØBS INFORMATION

Vores produkter sælges igennem et forhandler netværk, hvor du kan finde den nærmeste forhandler her

Du kan se et Noisecare hos den nærmeste forhandler som har en udstilling, du kan se på oversigten over forhandlere hvilke forhandler som har en udstilling.

Du kan som privat kunde IKKE købe direkte hos Noisecare! Du kan finde en forhandler her.

Vi sælger kun til forhandlere som er oprettet i vores forhandler-netværk, ønsker du derimod at blive optaget som forhandler af Noisecare, så hører vi gerne fra dig.

Noisecare bliver forhandlet i alle de lande som der er oprettet en forhandler i. Du kan finde den nærmeste forhandler her

Du er meget velkommen til at henvise til en forhandler i nærheden af hvor du bor, som du mener kunne være en del af vores forhandler netværk. Kontakt os på info@noisecare.eu 

Nej vi har ikke alle farver på lager, Galv. Ral 9005 Ral 7016

Man skal forventer 6-8 uger.

De skal altid bestilles ved siden af.

PRODUKT INFORMATION

Vores produkter er lavet af varmt galvaniseret stål, PE net og glasuld.

Du skal kontakte den forhandler som Noisecare er blevet bestilt igennem.

Ja, Noisecare er lavet af Stål, PE Netting og Rock Wool. Disse materialer er i sig selv vedligeholdelsesfrie. Derfor er alle vores produkter vedligeholdelsesfrie.

Vi har lavet en video som viser dig hvordan du opsætter Noisecare.

Video’en kan ses her:

DLα,NRD (bemærk, hvis man skal være helt korrekt, at det er et ”alfa” og ikke et ”a”, da α (alfa) normalt er den betegnelse, man bruger til lydabsorption)

Dette er en værdi, der angiver hvor meget den reflekterede del af trafikstøjen dæmpes, når den rammer skærmen.

Den udregnes ved at sammenholde de målte lydabsorptionskoefficienter ved de enkelte frekvenser med standard-trafikstøj-spektret ved de enkelte frekvenser.

Så, som eksempel, hvis skærmen har en DLα,NRD– værdi på 20 dB og skærmen bliver ”ramt” af et trafikstøjniveau på 70 dB(A), så vil støj, som skærmen reflekterer tilbage, være 50 dB(A).

Rw

Dette er den laboratoriemålte lydisolation, som er standard-værdien, der måles for alle bygningsdele (betonvægge, gipsvægge, glasvægge, vinduer, døre osv).

Det er også den værdi vi måler i laboratoriet, når vi tester støjskærme.

DLR

Ud fra den målte værdi Rw beregnes efterfølgende DLR-værdien ved at sammenholde den målte lydisolation ved de enkelte frekvenser med standard-trafikstøj-spektret ved de enkelte frekvenser.

DLR-værdien angiver således lydisolationen af skærmen i forhold til almindelig trafikstøj. Dvs. det er den lydisolation (altså dæmpning af støjen fra den ene side af skærmen til den anden), som skærmen i sig selv kan give i. Men støjen bevæger sig jo også over skærmen og ind fra siden, så i virkeligheden er forskellen på støjniveauet på de to sider af skærmen mindre end DLR-værdien. Det afhænger af mange ting, bla. højden på støjskærmen (jo højere skærm desto bedre dæmpning).

Vigtigt: når man ifbm. datablade og markedsføring angiver lydabsorptionen i forhold til DS/EN 1793-1, så er det DLα,NRD -værdien, man skal angive. Og når man angiver lydisolationen i forhold til DS/EN 1793-2, så er det DLR-værdien, man skal angive. Man må også gerne supplerende nævne Rw-værdien, hvis man har lyst.