Viser et enkelt resultat

Noisecare mobilt hegn med blokke – High Visibility Gul

NoiseCare: Flytbart støjhegn - Perfekt og værdifuldt til byggepladser ved tætte beboelser.

Man kan ikke undgå larm og støj på en byggeplads, så derfor skal man finde på gode løsninger for at begrænse lydforureningen til de nærliggende beboelsesområder. En byggeplads er ikke permanent, og derfor er det begrænset, hvor meget tid og penge man vil investere i at reducere støjen i området. Men uanset hvad, så er det nødvendigt at begrænse støjforurening, da personer som udsættes for støj i længere perioder, kan risikere at udvikle sygdomme såsom demens og Alzheimers.

Reducer støj på din byggeplads med flytbart støjhegn

Hos Noisecare vil vi gerne være med til at bekæmpe støj, og derfor har vi udviklet støjhegn som passer perfekt til byggepladser og til erhverv. Vi kalder det ”Flytbart NoiseCare”. Vores flytbart støjhegn kan nemt flyttes med gaflerne på en truck, og man kan derfor flytte rundt på hegnet som man lyster. Vores flytbare støjhegn er støbt i et betonfundament, så du er sikker på, at støjhegnet står fast.

Flytbart støjhegn med farve og skiltning

Noisecare mobilt hegn med blokke fås i farven High Visibility Gul med sort dug. Denne farve gør, at hegnet nemt og tydeligt springer i øjnene på byggepladsen – Du vil ikke være usikker på, hvor dit Noisecare flytbare støjhegn er placeret henne. Ved vores flytbare støjhegn kan der tilkøbes mulighed for eget firmaskilt pre-monteret på hegnet. På den måde kan I synliggøre, hvem som bygger på pladsen.

Størrelser og specifikationer på Noisecare flytbart støjhegn

Vores Noisecare mobilt hegn med blokke har følgende specifikationer:
  • Vægt: ca. 530 kg.
  • Bredde: ca. 2700 mm.
  • Fundament: 2700 x 300 x 300 mm.
  • Højde: ca. 2300 mm. inkl. Betonfundament ( 2000 mm NoiseCare )
  • Absorptionsklasse A
  • Behandling: Varmgalvaniseret og Pulverlakeret
  • Farve: Gul med Sort dug – Ral 1016 – også kaldt High Visibility Gul