Noisecare Træbeklædning Vareprøver

Noisecare Træbeklædning – Sibirisk Lærk – Inkl. Beslag

Noisecare Træbeklædning – Sortmalet – Inkl. Beslag

Noisecare Træbeklædning – Trykimprægneret Brun – Inkl. Beslag

Gør dit støjhegn pænt med vores flotte træbeklædning

Hos Noisecare følger vi udvikling og lytter til vores kunder – derfor fandt vi hurtigt ud af, at mange ønskede at beklæde deres støjhegn med træbeklædning. Vi har derfor udviklet Noisecare træbeklædning, i flere forskellige typer, som kan fungere som beklædning til dit Noisecare støjhegn. Dit Noisecare støjhegn vil fortsat være lyddæmpende, og det vil fungere således, at hegnets kerne vil absorbere støjen og den yderste beklædning vil reflektere støjen tilbage.

Træbeklædning til støjhegn i flere farver

En træbeklædning til et Noisecare støjhegn skal være pænt, og det skal kunne passe i mange forskellige slags haver og hjem. Vores Noisecare træbeklædning kan fås farverne:
  • Grøn
  • Sort
  • Brun
  • Naturligt træ
Med disse farver kan du få en træbeklædning i et naturligt design, som vil matche sine omgivelser og holde farven og dens pæne udseende i mange år.

Træbeklædning som kan eftermonteres

Selvom du allerede har et flot Noisecare hegn stående, så er det ikke for sent at montere en flot træbeklædning. Med vores træbeklædning har du nemt mulighed for at eftermontere træbeklædningen direkte på dit eksisterende Noisecare hegn – det tager ingen tid.

Derfor skal du have træbeklædning til dit støjhegn

Et billede siger mere end 1000 ord, og derfor henviser vi til at du kigger nærmere på vores produktbilleder af vores NoiseCare træbeklædning ovenfor.