Vilkår og betingelser 2021
Læs om vores handelsbetingelser

VILKÅR OG BETINGELSER

Følgende salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Noisecare A/S. Betingelserne gælder i tilfælde af, at der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Noisecare A/S.

1. Handelskrav

Handelskrav:
Noisecare A/S handler kun for virksomheder og ikke for private.

2. Bestilling

Bestilling af varer foregår online. Når du har fundet den vare du ønsker at købe, vælger du en mulig variant i forhold til størrelse eller farve. Tryk derefter på “Tilføj til kurv” og varen ligges i indkøbskurven. Tryk så på “Se kurv”. Der kan foretages rettelser i ordren, indtil ordren er afsendt til Noisecare A/S. Hvis du har fortrudt en vare, skal du blot trykke på krydset til venstre for produktet i æsken.
Er du færdig med at handle og nu vil bestille, så tryk på “Gå til siden Kasse”.
Alle priser er ex. moms.

3. Betaling

I vores e-shop kan du betale med følgende betalingsmidler:

Danmark:
Bank: 9347-2240259675

Udland:
SWIFT: SPNODK22 | IBAN: DK48293472240311170

Betalingsbetingelser er 8 dage, hvis andet ikke er aftalt skriftligt.

Faktura sendes på mail på 50% forud og ordren behandles først, når der er registreret betaling for den pågældende ordre. Faktura sendes på mail på de restende 50% ved afsendelse af ordren fra vores lager.

4. Levering

Noisecare A/S arrangerer levering med Brink Transport, DSV Road, CM Transport og TNT.

Levering foretages med stor eksportvogn, kan dette ikke lade sig gøre, vil der være en udgift, som Noisecare vil fakturere kunden.

Har du ønsker til levering, skal dette skrives i kundekommentaren. Vi gør opmærksom på, at vi så vidt muligt forsøger at imødekomme dette, dog er dette underlagt vores eksterne transportørs planlægning. Vi gør endvidere opmærksom på, at der blot er tale om et ønske, og ikke en aftale indgået mellem Noisecare og kunden.

Noisecare leverer til hele Europa.

5. Returnering

Der ydes returret for ordre bestilt hos Noisecare, med 40% af varen pris, dog skal varen være uden skader. Varen vil blive kontrolleret ved returnering.

6. Tilbud

Når du har modtaget et tilbud fra Noisecare, er dette gældende i 14 dage, og vi forbeholder os retten til udsolgte varer og prisændringer.

7. Opsamling hos Noisecare

Du kan vælge at afhente din ordre på vores lager i Fredericia. Når din ordre er klar til afhentning, vil du modtage en e-mail, der bekræfter, at din levering nu er klar til afhentning. Vi anbefaler, at du venter på den pågældende e-mail.

8. Reklamationsret

I henhold til købeloven er der reklamationsret i 24 måneder på alle varer til forbrugere. Reklamationsretten betyder, at du som forbruger kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået efter at varen er modtaget. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af forkert brug af produktet eller anden skadelig adfærd, der har ført til manglen. Hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, alt efter den konkrete situation. Dette kræver naturligvis, at klagen er berettiget.

Du skal reklamere inden for rimelig tid efter, at du har konstateret manglen. Hvis du klager inden for 2 måneder, anses klagen altid for at være rettidig.

Fragtskader skal anmeldes straks efter modtagelsen.

Vi refunderer dine rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for fragt, så vi kan refundere dine fragtomkostninger.

Når du vil klage over en vare, skal der indsendes et billede som dokumentation, hvorefter vi behandler reklamationen. Billedet/billederne sendes til E-mail adresse: info@noisecare.eu
Når du returnerer varen, bedes du oplyse følgende bemærkninger på pakken: ordrenummer og fakturanummer.

Vi modtager kun pakker, der sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

9. Pakkefejl

Skulle du have modtaget en pakkefejl, beklager vi naturligvis, og beder dig kontakte kundeservice ved at sende en e-mail til info@noisecare.eu

Ved din henvendelse bedes du vedhæfte et billede af den modtagne forsendelse, ordrenummer og en beskrivelse af, hvad der mangler i din ordre.
Dette skal meddeles senest 7 dage efter modtagelse af din ordre.

10. Ansvar

Det er altid dit ansvar, at den angivne ordre på Noisecare.eu er udfyldt korrekt. Noisecare.eu kan ikke holdes ansvarlig for, om din ordre på Noisecare.eu er afgivet korrekt. Det er således kundens ansvar at tjekke deres ordrebekræftelser. Der ydes ikke erstatning for økonomiske tab i forbindelse med forsinket levering af varer. Dette gælder uanset om forsinkelsen skyldes rederiet, en af ​​Noisecare.eu’s leverandører eller Noisecare.eu. Ovenstående gælder, medmindre andet følger af ufravigelige lovbestemmelser. Ved afhentning af varen er det kundens ansvar at tjekke om ordren er gennemført inden de forlader stedet. Noisecare.eu erstatter ikke mangler, hvis det ikke kontrolleres, inden man forlader matriklen, hvor afhentning finder sted.

11. Force Majure

Noisecare A/S er ikke bundet af indgåede aftaler i tilfælde af force majeure. Force majeure omfatter for eksempel: Arbejdskonflikter; strejker; lockouts og andre omstændigheder uden for parternes kontrol; såsom ild; krig; mobilisering eller uforudsete militære opkald af lignende karakter; sabotagehandlinger; anfald; valutarestriktioner; optøjer og uroligheder; mangel på transportmidler; almindelig mangel på varer; pandemier; restriktioner på drivmidler og mangler i forsyningen af ​​underleverandører; eller forsinkelser i sådanne leverancer på grund af nogen af ​​de omstændigheder, der er nævnt i dette afsnit.

POLITIK FOR PERSONOPLYSNINGER

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Firmanavn, kontaktpersonsnavn, adresse, tlf. nr. CVR/VAT nummer, og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, der er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Noisecare A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Derudover samarbejder vi med en række andre virksomheder, der opbevarer og behandler data. Virksomheder behandler oplysninger udelukkende på vores vegne og må ikke bruge dem til deres egne formål.

Vi arbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige for Noisecare.eu er Noisecare A/S

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine personoplysninger, hvis du anmoder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine personoplysninger behandles i strid med loven. Du kan skrive til os på: info@noisecare.eu .

Læs mere på:
https://noisecare.eu/privatlivspolitik/

KLAGEADGANG

Hvis du som forbruger ønsker at klage over dit køb, bedes du kontakte info@noisecare.eu.

Hvis du bor i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr